S’obren les inscripcions pel LabMúsic Salt - Salt Jove

Després de 12 anys de SaltTheMúsics, vam constatar que per una banda ja no hi havia tants grups de música novells en el municipi per justificar un concurs d’aquest tipus i que per altra banda potser calia dedicar l’esforç només en un grup en comptes de  set o vuit grups, reforçant d’aquesta manera la trajectòria musical d’un grup de música amateur.

Així aquest nou projecte consisteix en un concurs de caràcter musical, en què els diferents grups participants s'enfrontaran per tal d'obtenir l'oportunitat de gravar íntegrament un àlbum en un estudi professional. En el projecte podrà participar-hi qualsevol formació musical que tingui com a mínim un dels membres empadronats al municipi. A més a més, el grup finalista rebrà una formació a mida en tècniques d'escenari.

El jurat estarà format per experts musicals del territori, el regidor de joventut o qui delegui, diferents tècnics de l’àrea de joventut i col·laboradors del projecte.

Les sol·licituds s’hauran de presentar per instància al Servei d’Atenció al Ciutadà. L’horari és: Dilluns i dijous de 8.30 a 17.30 hores. Dimarts, dimecres i divendres de 8.30 a 14.30 hores.

S’haurà d’adjuntar la següent documentació:

  • Carta explicant els motius de per què es vol participar el LabMúsic Salt.
  • Sol·licitud d'inscripció a la beca LabMúsic Salt:
    • Formulari d'inscripció.
    • Fotocòpia del DNI, NIE o passaport dels membres del grup.
    • Documentació on acrediti que un dels membres estigui empadronat al municipi de Salt.
    • Fitxa d’inscripció amb les dades de tots els components.

Es recomana:

  • Currículum i trajectòria professional de l’artista/es (any d'inici, concerts, assajos, concursos, altres experiències musicals dels components del grup, gravacions d'altres grups vinculats amb la proposta presentada, etc.).
  • Material del grup:
    • Fotografia.
    • Arxiu sonor (maqueta, videoclip, enllaç Bandcamp, etc.).
    • Lletra de dues cançons.
Comparteix la pàgina...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Close Menu

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies