El mes d’abril, a la Fàbrica Jove de Salt, espai jove obert a tots aquells que tinguin edats compreses entre 12 i 18 anys, comença amb molta activitat i varietat d’activitats.

Aquest mes d’abril tant amb els joves de Fab1 que tenen entre 12 i 14 anys i els joves de Fab2 que tenen entre 15 i 18 anys, hem programat una sèrie de propostes per tal de participar activament a les activitats de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut. Així doncs, aquesta setmana estem potenciant els hàbits saludables i l’exercici físic amb els joves participants. A mode d’exemple, dilluns hem fet exercici físic i jocs dinàmics al Parc Monar de Salt; el dimecres hem participat a l’activitat de Zumba que s’ha fet a plaça Catalunya; el dijous participem a la xerrada formativa i taller sobre les begudes energètiques que actualment molt joves beuen i no tenen la suficient informació per entendre què els passa al cos quan en consumeixen; i divendres anirem a córrer per les hortes i la devesa de Salt.

Tanmateix, portem dies treballant colze a colze amb un grup de joves els quals participaran activament durant la Fira de Sant Jordi, tot dinamitzant un taller de roses per a infants i joves a l’espai que disposarem l’Àrea de Joventut. Entre altres, disposarem d’un espai d’exposició d’informació i fotografies, on tothom podrà recollir i ser informat sobre les activitats, projectes o experiènies que més els interessi; hi haurà un punt d’intercanvi de llibres per tal de fomentar la lectura tant a infants, com a joves i adults; hi haurà el joc de la Ruleta de l’Ocupació, on totes aquelles persones que s’atreveixin a jugar-hi podran endur-se una rosa de llaminadura gratuïta; i finalment hi haurà també durant tota la tarda un concurs de Instagram, on es convidarà als joves de Salt a fer i penjar fotografies a l’instagram amb el hashtag #trencanttopics, tot representant què significa per ells el dia de Sant Jordi i convidant-los a trencar amb els estereotips que es reprodueixen.



Comparteix la pàgina...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies