English Catalan French German Spanish    

Salt Jove

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

 

             

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Descarrega't tota la informació aquí!

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Clica al següent enllaç i podràs veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut!  Vull veure les fotos!

Salt vila universitària

Salt vila universitària

  Per descomptes únics i promocions espectaculars, només cal que cliqueu aquí.

  • Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

    Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

  • Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

    Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

  • Salt vila universitària

    Salt vila universitària

El Programa Integral continua les seves accions i aconsegueix 10 contractes laborals

Tamaño letra:

El Programa Integral es realitza de manera conjunta entre l’Ajuntament de Salt, l'Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Fundació Àstrid 21 i la Fundació SER.Gi, essent cada entitat tutora d'un grup de 17 joves,  i es durà a terme fins a final de març de 2018. Està finançat pel Fons Social Europeu i el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, dins el marc de la iniciativa d'ocupació Garantia Juvenil.

El grup del Programa Integral de l'Ajuntament de Salt es va iniciar el passat 2 de maig i es dirigeix a un grup de 17 joves d'entre 18 i 29 anys que a l'iici del programa  ni estudien ni treballen i que han finalitzat estudis superiors (batxillerat, CFGM, CFGS o estudis universitaris). Els joves que formen part del programa realitzen accions d'orientació laboral, tutories individuals i sessions de grup a més de formacions a mida. 

Durant els mesos d'agost i setembre s'han realitzat tallers per practicar les entrevistes de feina, tallers sobre l'actitud a la feina, un cicle de debats per aprendre a parlar en públic i s'ha participat  a les jornades «Joves amb empenta» que es varen organitzar des de l'Àrea de Joventut, l'EMO i el Viver d'Empreses de Salt, en les quals es varen fer visibles experiències d'èxit de diferents joves que han decidit emprendre un projecte laboral propi.

Altres accions que s'han dut a terme han sigut les visites a empreses, en les quals es pretén que els i les joves puguin veure de manera directa les tasques que es realitzen en diferents entorns de treball. Aquestes continuaran durant els propers mesos.  De la mateixa manera s'ha incitat un curs d'anglès nivell B1 i un d'intraprenedoria, dirigit a la millora de les habilitats i actitud relacionades amb el lloc de treball. 

D'altra banda, s'ha realitzat una formació sobre les App's per la recerca de feina i un altre sobre LinkedIn que han portat a terme les tècniques de l'EMO.

Durant el mes d'octubre es continuaran realitzant sessions per preparar les entrevistes, espais de recerca de feina, es realitzarà una formació específica sobre comunicació eficaç i un taller sobre imatge personal en el qual es realitzaran fotografies professionals pel CV.

Des de l'inici del programa, el passat mes de maig, s'han atès 19 joves, 4 joves del programa han aconseguit una feina de més de 6 mesos i 8 joves han signat contractes d'una durada inferior a 6 mesos. D'aquesta manera, es pot dir que s'ha inserit el 52,6% dels joves que en formen part. 

Les persones interessades en participar poden posar-se en contacte a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o trucant a l'Estació Jove de Salt de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Els requisits d'accés al programa són:

- Tenir entre 18 i 29 anys

- Haver finalitzat els estudis de batxillerat, CFGM, CFGS o estudis universitaris

- No estar treballant ni estudiant

- Estar inscrit a Garantia Juvenil

- Estar inscrit al SOC com a demandant d'ocupació

Guia urbana Rèadio Llevadora Bus
Inscripcions  Mapa de recursos
Novembre 2017
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Dil Nov 20 @ 4:00PM - 07:00PM
Servei XAT
Dil Nov 20 @ 5:30PM - 09:00PM
Servei de llevadora
Dim Nov 21 @ 4:00PM - 08:00PM
Servei de garantia juvenil
Div Nov 24 @10:00AM - 03:00PM
Servei de garantia juvenil
Follow EstacioJoveSalt on Twitter