English Catalan French German Spanish    

Salt Jove

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

 

             

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Descarrega't tota la informació aquí!

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Clica al següent enllaç i podràs veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut!  Vull veure les fotos!

Salt vila universitària

Salt vila universitària

  Per descomptes únics i promocions espectaculars, només cal que cliqueu aquí.

  • Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

    Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

  • Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

    Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

  • Salt vila universitària

    Salt vila universitària

Inici del nou curs amb programes de Garantia Juvenil

Tamaño letra:

El programa de Garantia Juvenil engega el nou curs amb programes d’experiències professionals: contracte de pràctiques per a joves amb estudis superiors i ajudes per a l’autoocupació. També amb un programa de mobilitat transnacional per a fer pràctiques i formació a l’estranger.

Pel que fa al contracte de pràctiques va destinat a joves que hagin finalitzat un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, Cicle Formatiu de Grau Superior, grau universitari o tinguin un Certificat de professionalitat (CP). Aquesta contractació consisteix en sis mesos desenvolupant tasques relacionades amb l’àmbit estudiat, a un ajuntament, consell comarcal o una entitat. L’experiència professional és remunerada, a part de donar pas a una primera feina del jove. Abans del 30 de novembre de 2017 s’hauran d’haver iniciat les contractacions, per tant, segurament durant el mes d’octubre i novembre es duran a terme les entrevistes i processos selectius dels joves candidats.

Per altra banda, hi ha les subvencions per als joves que volen donar-se d’alta d’autònoms o emprendre per primer cop. Aquestes, són ajudes econòmiques que permeten al jove poder tirar endavant el seu projecte amb més seguretat econòmica almenys durant els dotze primers mesos. És important que el/la jove interessat/ada es doni d’alta al Sistema Nacional de Garantia Juvenil abans de donar-se d’alta d’autònom, només d’aquesta manera podrà rebre l’ajuda. Remarcar que ha de ser la primera vegada que es doni d’alta com a treballador autònom. La resolució de l’ordre i per tant, els terminis i el procediment de sol·licitud estan pendents de publicar-se durant els propers mesos. Important, un cop presentada la sol·licitud es resoldran totes les presentades per ordre cronològic de presentació.

Per últim, el programa de mobilitat transnacional ofereix als joves fer pràctiques i formar-se a l’estranger. Aquest, està en fase de sol·licitud, on les entitats públiques o privades que vulguin gestionar el projecte poden presentar-la fins el 22 de setembre. Posteriorment els joves interessats podran contactar amb les entitats a les quals se’ls hi hagi atorgat el programa.

Recordar que Garantia Juvenil és un projecte finançat pel Fons Social Europeu que intenta vetllar per reduir l’atur juvenil, a través de formació, experiència professional, orientació i recolzament a l’emprenedoria. Si esteu en situació d’atur i no estudieu, o bé si esteu interessats en algun dels programes esmentats, no dubteu en contactar amb la impulsora de Garantia Juvenil. Ho podeu fer a través de correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé venint a l’Estació Jove de Salt els dimarts de 16 a 19h i els divendres de 9 a 14h.

Guia urbana Rèadio Llevadora Bus
Inscripcions  Mapa de recursos
Novembre 2017
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Dil Nov 20 @ 4:00PM - 07:00PM
Servei XAT
Dil Nov 20 @ 5:30PM - 09:00PM
Servei de llevadora
Dim Nov 21 @ 4:00PM - 08:00PM
Servei de garantia juvenil
Div Nov 24 @10:00AM - 03:00PM
Servei de garantia juvenil
Follow EstacioJoveSalt on Twitter