English Catalan French German Spanish    

Salt Jove

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

 

             

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Descarrega't tota la informació aquí!

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Clica al següent enllaç i podràs veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut!  Vull veure les fotos!

Salt vila universitària

Salt vila universitària

  Per descomptes únics i promocions espectaculars, només cal que cliqueu aquí.

  • Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

    Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

  • Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

    Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

  • Salt vila universitària

    Salt vila universitària

EL JULIOL A L’ÀREA DE JOVENTUT DE SALT

Tamaño letra:

Aventura’t de La Fàbrica Jove i Depèn de tu de l’Estació Jove han estat els dos projectes estrelles d’aquest mes de juliol! Des de l’Àrea de Joventut s’ha intentat donar cobertura a totes les edats essent l’Aventura’t per joves de 12 a 14 anys i el Depèn de tu per joves a partir de 15 anys, una fórmula adaptada a les necessitats del col·lectiu de joves saltencs. En ambdós cassos s’ha arribat a les expectatives previstes i el resultat de les diferents activitats ha estat satisfactòria, així com el nombre d'assistents.

Des de La Fàbrica Jove s’ha apostat per un seguit d’activitats de caràcter més ludicoesportiu, com diferents jocs, caiac, gimcanes i piscina entre d’altres. La llista de participants ha estat més àmplia del que s’esperava i malauradament, hi ha joves que no han pogut participar de les activitats. També és interessant posar de manifest que alguns dels participants no coneixen prèviament La Fàbrica Jove i una desena que tot i conèixer el servei, no hi havien participat mai, per tant es valora molt positivament aquest fet.

Pel que fa al projecte Depèn de tu que s'ha dut a terme des de l'Estació Jove, s'ha buscat una vessant més basada en la conscienciació i sensibilització dels joves respecte l'entorn, metodologia ja utilitzada en l'edició anterior del Depèn de tu, l'estiu del 2016. Enguany s'ha treballat el medi ambient, el respecte a l'entorn i cura de l'espai públic, el reciclatge i la contaminació. S'ha anat desenvolupant cada un dels principals ítems cada setmana, i s'han elaborat dos accions concretes. Per una banda es van dissenyar i estampar unes bosses de cotó que posteriorment es van repartir a les diferents parades del mercat de Salt, i per l'altra banda es van dissenyar uns jocs amb material reciclat que s'han dinamitzat dins el marc de la Festa Major 2017 de Salt, amb una gran assistència de participants.  

Finalment informar-vos que el servei de l’Estació Jove i el servei de La Fàbrica Jove estaran tancats per vacances des del 31 de juliol fins al dimarts 15 d’agost, ambdós inclosos. Us desitgem unes bones vacances d’estiu i ens veiem a partir del 16 d’agost amb nous projectes, cursos i activitats. 

Guia urbana Rèadio Llevadora Bus
Inscripcions  Mapa de recursos
Novembre 2017
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Dil Nov 20 @ 4:00PM - 07:00PM
Servei XAT
Dil Nov 20 @ 5:30PM - 09:00PM
Servei de llevadora
Dim Nov 21 @ 4:00PM - 08:00PM
Servei de garantia juvenil
Div Nov 24 @10:00AM - 03:00PM
Servei de garantia juvenil
Follow EstacioJoveSalt on Twitter