English Catalan French German Spanish    

Salt Jove

Facebook Flickr Facebook You tube You tube

 

             

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

Descarrega't tota la informació aquí!

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

Clica al següent enllaç i podràs veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut!  Vull veure les fotos!

Salt vila universitària

Salt vila universitària

  Per descomptes únics i promocions espectaculars, només cal que cliqueu aquí.

  • Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

    Agenda d'activitats de Estiu Jove 2017

  • Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

    Vols veure totes les fotografies de l'Àrea de Joventut?

  • Salt vila universitària

    Salt vila universitària

GRAN REPERCUSSIÓ DEL VIDEOCLIP «SALT ES MI CITY»

Tamaño letra:

GRAN REPERCUSSIÓ DEL VIDEOCLIP «SALT ES MI CITY» 

Coincidint amb el Dia Escola de la No violència i la Pau (DENIP), que se celebra el 30 de gener, l'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) ha fet públic el veredicte del I Concurs de Hip-hop per la Pau, adreçat a joves i estudiants de Catalunya d'entre 12 i 25 anys amb l'objectiu de fomentar la cultura de pau.

Al concurs, que ha comptat amb el suport del Departament d'Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, s’hi han presentat un total de 24 obres, corresponents a 11 entitats i/o centres educatius de Catalunya. El videoclip «Salt es mi city» ha guanyat una menció especial!!  Aquest premi atorga reconeixement a la tasca feta durant tot el curs passat pels joves de FAB2, de La Fàbrica Jove de Salt.

El videoclip «Salt es mi city» és el resultat d’un projecte de comunicació participativa que es va portar a terme d’octubre a maig del curs 2015-2016. Aquest projecte adreçat a joves de 15 a 18 anys tenia l’objectiu final d'empoderar els joves al seu barri i al seu poble. 

Els mitjans comunicatius poden donar veu a aquells que són poc escoltats i reforçar el sentit d’identitat dels participants. La utilització de les TIC’s ha estat essencial per l’interès que produeixen en els i les joves i també per les possibilitats que poden generar. Dur a terme un audiovisual és una tasca que ha requerit paciència, esforç i il·lusió degut a la seva temporalitat i complexitat. És per això que hem pogut treballar el sentit de compromís i donar valor al procés per aconseguir uns resultats.

La metodologia emprada ha estat basada en la cooperació, és a dir, a través de les assemblees anaven sortir les propostes i es decidia la línia de treball. La implicació dels i les joves era de dues hores setmanals en les que es van realitzar tallers de teatre, de rap, de dj’s, de gravació i edició. Entre els diferents participants es van repartir les tasques a desenvolupar, d’aquesta manera tothom hi tenia cabuda.

Actualment «Salt és mi city» té més de 22.000 visualitzacions al youtube, i s’ha convertit en un himne identitari per molts joves de Salt. Els joves que van participar en aquest videoclip estan molt satisfets per tota la repercussió que està tinguen i se’n senten orgullosos. 

 

 

 

Guia urbana Rèadio Llevadora Bus
Inscripcions  Mapa de recursos
Novembre 2017
M T W T F S S
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Dil Nov 20 @ 4:00PM - 07:00PM
Servei XAT
Dil Nov 20 @ 5:30PM - 09:00PM
Servei de llevadora
Dim Nov 21 @ 4:00PM - 08:00PM
Servei de garantia juvenil
Div Nov 24 @10:00AM - 03:00PM
Servei de garantia juvenil
Follow EstacioJoveSalt on Twitter