La Fàbrica Jove és un espai de trobada per a joves de Salt d’edats compreses entre els 12 i els 18 anys. En aquest espai, es treballa a través de projectes i activitats de lleure per tal que les joves aprenguin a gestionar-se el seu temps lliure de la forma més educativa i divertida possible.
Aquest Nadal a la Fàbrica Jove hem dut a terme dues activitats estrella, que més agraden i més participació tenen per part dels joves.

La primera, és el Curs de Premonitor/a en el món del lleure, per a joves de 15 a 17 anys. En aquesta edició, han participat un total de 19 joves de Salt on, durant quatre dies, s’han conegut, han jugat, han après i han entès què és això del món del lleure i quins beneficis comporta tant pels infants que participen en casals, colònies o altres activitats; com pels mateixos joves que, en un futur no molt llunyà, podran exercir de premonitor/es. Aquest any, hem tingut un grup implicat, pràctic i entregat a les activitats proposades i, per tant, hi ha molt bona satisfacció per part de l’equip educatiu de la Fàbrica Jove. Ja tenim ganes de poder dur a terme la següent edició, prevista per les festes de Setmana Santa. Cal destacar que l'alumnat participant del curs de premonitor/a, tindran l'oportunitat de poder treballar per l'Ajuntament a l'estiu com ajudants de monitor/a del Juguem? dins del projecte Brigada jove.

La segona, és el Nadal Extrem: són aquelles activitats destinades a joves de 12 a 15 anys que durant aquest primer trimestre de curs escolar han estat participant de forma activa amb les activitats de la Fàbrica Jove. Així doncs, no hem parat quietes i hem fet bogeries com fer passar proves de rapidesa i precisió a través de la simulació d’un concurs de televisió; hem anat d’excursió fins a Bescanó, pel camí de la devesa, superant les pors que a vegades provoca el fet de fer-se fosc dins el bosc; hem simulat el concurs de Masterchef on els joves han hagut de posar en joc els seus coneixements sobre el món de la cuina i han hagut de cuinar receptes noves que, totes juntes, formaven un Menú de Nadal; hem anat a la bolera a fer rodar boles i millorar els llançaments; i, finalment, hem anat a aprendre a patinar a la pista de gel de Girona i a tancar un magnífic Nadal Extrem.

Comparteix la pàgina...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies