Fins al 13 d’octubre es continuaran recollint les propostes per, posteriorment, extreure la informació i començar les sessions de treball amb tècnics i entitats

L’Ajuntament de Saltja ha posat fil a l’agulla per redactar el nou Pla Local de Joventut (PLJ) 2020-2023 i un dels primers passos que s’ha donat és l’elaboració de l’enquesta El jovent parlaper tal de poder recollir les aportacions, propostes i dels saltencs i saltenques. A hores d’ara ja hi ha participat 335 joves i el període per continuar rebent les propostes s’allargarà fins al diumenge 13 d’octubre.

El qüestionari que està situat a l’apartat de Processos de la web Decidim Salt (https://decidim.salt.cat/) consta de quatre apartats que són: situació de la població jove de Salt; valoració dels equipaments i les actuacions; i tu què proposes? i contextualització.

Un cop finalitzat el termini, s’extraurà la informació i serà una de les bases sobre la qual treballarà el grup motor que pilotarà tot el procés i que està format pel regidor de Joventut, tècnics de l’Ajuntament i representants del departament d’Ensenyament, de l’Escola d’Adults, del Consorci de Benestar Social, de les diferents AMPA del municipi, membres de la plataforma Salt Educa, joves del municipi i representants d’escoles i instituts de Salt.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Salt, Fermí Cunill, valora molt positivament la resposta a l’enquesta i recorda que “és gràcies a la participació dels joves i de tots els agents implicats en el PLJ que aconseguim, com en aquests darrers quatre anys, treballar solucions per als reptes que tenim a sobre la taula”.

Apostant per elaborar un pla basat en la participació, a banda de l’enquesta també s’han organitzat tallers participatius als instituts on els joves han trobat un altre canal per poder fer arribar les seves propostes. 

D’altra banda, també ja hi ha agendada una jornada participativa presencial que, en aquest cas, se celebrarà el dissabte 16 de novembre a l’Auditori de la Factoria Cultural Coma Cros.

Comparteix la pàgina...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Close Menu

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies